Zakelijke Reportage / Event fotografie

As photographers, we use the lens to tell stories, and it is a beautiful privilege and powerful tool to capture amazing moments that would otherwise go unnoticed

Het mooie van een zakelijke reportage is dat je deze op veel manieren in kunt zetten is. Je kunt een productie proces in beeld brengen of het geven van een training of presentatie al dan niet voor een groot publiek. Meestal levert een reportage tientallen foto’s op die op veel manieren te gebruiken zijn.  Als bedrijf wil je jezelf graag laten zien, bijvoorbeeld in de pers of in een vakblad. Dan is het altijd fijn om goede (werk)foto’s achter de hand te hebben. Hetzelfde geldt voor jaarverslagen en andere officiële stukken, ook deze kunnen vanuit een bedrijfsreportage van beeldmateriaal voorzien worden.

Bij event fotografie kun je  aan verschillende bedrijfsevenementen denken: beurzen, releases, jubilea, personeelsfeesten etc. Op deze foto’s wordt vastgelegd wat er daadwerkelijk gebeurd maar het is minstens zo belangrijk dat het gevoel en de sfeer van zo’n evenement terug komt in de foto’s. Daarmee ontstaat er een sfeerimpressie die ook aan de mensen die er niet bij waren, het gevoel geeft erbij te zijn geweest.

Deze foto’s niet enkel een herinnering aan het evenement maar vooral ook heel goed te gebruiken voor beeldvorming of promotie van een volgend evenement via social media.

Vanaf prijs: € 250,00

  • Overleg tijdens een kop koffie of telefonisch: Wat wordt er gefotografeerd en met welk doel?
  • 2 uur Fotografie op locatie
  • Bewerking van de beelden indien gewenst hoge en lage resolutie
  • De foto’s worden aangeleverd via Wetransfer

reiskosten € 0,25 per km buiten gemeente Zevenaar en ex. eventuele parkeerkosten. Voor opdrachten met meer dan 1/2 uur reistijd rekenen we € 35,- per half uur.


© Manon Naterop Fotografie | Website: DixDesign