Zakelijk portret

Photography is about capturing souls not smiles

Niet iedereen is er even dol op, sterker nog, de meesten vinden het toch wel een ‘serieus dingetje’ om op zijn of haar paasbest voor een camera te staan en dan ook nog op precies het goede moment te lachen. Ik snap dat en deel dat oncomfortabele gevoel hiervoor met je maar weet je, een goed portret is eigenlijk onmisbaar voor iedereen die zakelijk online te vinden is. Of het nou is omdat je zelf de baas bent of omdat je voor een baas werkt. De kracht van een goed zakelijk portret is dat deze open is en (zelf)vertrouwen uitstraalt. Het laat direct een goede indruk achter en dat is wat je wilt. Met een goed portret geef je jouw bedrijf een gezicht, je maakt het persoonlijk. Je (toekomstige) klanten zijn nieuwsgierig en willen heel graag het gezicht of de gezichten achter het bedrijf zien. Want wie is toch die man of vrouw die…. Dus we starten de shoot met een kop koffie of thee, daarna neem je een diepe zucht, je krijgt wat tips van mij en dan gaat die portretfoto van jou echt hartstikke goed komen! Dus huphuphup, grijp je moed bij elkaar, trek je beste pak en/of jurk uit de kast en laat mij je helpen met er iets tofs van te maken.

Jouw fotoshoot kan plaats vinden op een mooie of stoere locatie, in je bedrijf of in een studio setting. Alles kan, zolang jij je er prettig bij voelt.    

Praktisch
Jouw fotoshoot kan plaats vinden op een mooie of stoere locatie, in je bedrijf of in een studio setting. Alles kan, zolang jij je er prettig bij voelt.    

Vanaf prijs: €99,00

  • Kort overleg per email of telefoon
  • Een kop koffie of thee om eventuele zenuwen te laten zakken en de tijd om wat houdingen door te nemen
  • Een fotosessie van +/- een half uur in studio setting of op locatie
  • 4 bewerkte foto’s in kleur & zwart-wit (web-resolutie)
  • De foto’s worden aangeleverd via Wetransfer

reiskosten € 0,25 per km buiten gemeente Zevenaar en ex. eventuele parkeerkosten. Voor opdrachten met meer dan 1/2 uur reistijd rekenen we € 35,- p half uur.


© Manon Naterop Fotografie | Website: DixDesign