High end productfotografie

Photography is all about light, composition and, most importantly, emotion.

Het creëren van de perfecte kwaliteit is het allerbelangrijkste bij high end productfotografie. Hierbij draait alles om het verhaal dat je wil vertellen en de presentatie van je product. Het is onze uitdaging dat jouw product zo goed mogelijk wordt weergegeven. We letten hierbij op het gebruik van het juiste licht, de sfeer, de achtergrond en indien nodig worden er accessoires toegevoegd. Wij vinden altijd de geschikte locatie en plannen de fotoshoot op een bepaald moment van de dag voor het beste licht. Een studiosetting behoort ook tot de mogelijkheden, uiteraard met de juiste achtergrond.

Deze productfoto’s zijn perfect om te gebruiken voor social media campagnes, maar ook voor sfeerbeelden in een magazine of andere offline prints.

Omdat bij productfotografie alles wordt afgestemd op een zo goed en mooi mogelijke manier van fotograferen is het van te voren moeilijk aan te geven wat er precies voor nodig is. Denk hierbij aan het juiste licht, de perfecte locatie etc. Als u ons aangeeft wat de wensen zijn, dan maken wij hier graag een offerte voor. 


© Manon Naterop Fotografie | Website: DixDesign